Hana Zagorová - Nešlap Nelámej : Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních.

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej : Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních.. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Nešlap nelámej d cosi ve mně teprv klíčit začíná esdim emi těch co všechno chtějí hned je většina c g ale k čemu.

S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních.

Hana Zagorova Pisnicka Pisne Texty
Hana Zagorova Pisnicka Pisne Texty from hanazagorova.mzf.cz
Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985. Nešlap nelámej d cosi ve mně teprv klíčit začíná esdim emi těch co všechno chtějí hned je většina c g ale k čemu. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí.

Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč.

Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Nešlap nelámej d cosi ve mně teprv klíčit začíná esdim emi těch co všechno chtějí hned je většina c g ale k čemu. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč.

Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč.

Hana Zagorova Neslap Nelamej Hity 1985 Na Kavcich Horach Youtube
Hana Zagorova Neslap Nelamej Hity 1985 Na Kavcich Horach Youtube from i.ytimg.com
Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985. Nešlap nelámej d cosi ve mně teprv klíčit začíná esdim emi těch co všechno chtějí hned je většina c g ale k čemu.

Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná

Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985. Nešlap nelámej d cosi ve mně teprv klíčit začíná esdim emi těch co všechno chtějí hned je většina c g ale k čemu. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová.

Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč.

Neslap Nelamej Hana Zagorova Shazam
Neslap Nelamej Hana Zagorova Shazam from is3-ssl.mzstatic.com
Nešlap nelámej d cosi ve mně teprv klíčit začíná esdim emi těch co všechno chtějí hned je většina c g ale k čemu. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí.

S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí.

Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Nešlap nelámej d cosi ve mně teprv klíčit začíná esdim emi těch co všechno chtějí hned je většina c g ale k čemu. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985.

S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí hana zagorová. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Facebook